ROTI PLAZA DORDRECHT

ROTI PLAZA DORDRECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 870 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti Plaza Dordrecht. Meer weten? Ontdek meer

17 mrt 2022 om 20:03 Sinds een jaar bestellen wij alleen nog van Roti Plaza, echt super lekker eten kunnen ze maken. Top!!!
23 feb 2022 om 19:33 Kreeg een sms het is er over 59 minuten, was er al na 17 hahaha. Hadden zeker genoeg klaar gemaakt. Was erg lekker iig en lekker snel
17 feb 2022 om 20:14 Gebakken kip is super. Alles is eigenlijk goed daar. Roti is perfect, tenzij het druk is geweest.
12 feb 2022 om 15:03 Voor het eerst besteld..niet normaal 4 euro kosten bezorging En daarnaast als je direct betaalt ook nog eens 0,25… Dan wordt er ook nog eens een suggestie gedaan op basis van bestelling 2,80 fooi te geven.
11 feb 2022 om 19:42 Heel tevreden!
9 feb 2022 om 5:55 We vonden twee zwarte haren in de bruine rijst en de roti. Bestelling werd niet in 1 keer bezorgd, drinken was niet meegeleverd.
3 feb 2022 om 20:09 Eten was heerlijk en het kwam eerder aan dan aangeven Top
31 jan 2022 om 14:27 Eten was prima. Grote porties ook. Lekker malse kip. Exact op de afgesproken tijd bezorgd.
31 jan 2022 om 10:10 Eten was koud. Opgewarmd en wel goed van smaak. Was beter gewend
30 jan 2022 om 22:01 Ik heb wel vaker bestelt bij jullie rottie Maar vandaag heeft het me niet gesmaakt eten was koud te weinig kruiden ander verpakking eten was wel optijd maar niet zo als we het gewent zijn van jullie even maar niet meer bestellen heel jammer dit
30 jan 2022 om 19:54 Heerlijke gerechten, mooi op tijd bezorgd.
28 jan 2022 om 22:36 Lekkere roti. Op tijd geleverd met een vriendelijke bezorger. Top